Haal meer uit social media

Social media zijn leuk, maar wat kun je er mee als bedrijf? Waarom zou je een bedrijfspagina op Facebook en LinkedIn willen hebben? Of waarom zou je twitteren? Het antwoord is eenvoudig: social media zijn handige marketingtools om op goedkope wijze een groot publiek te bereiken. Maar hoe zorg je er voor dat je bedrijf zich optimaal op social media presenteert? Dat je volgers krijgt? En dat je je doel bereikt?

Zet social media zakelijk en slim in.

Lees meer

Je website goed vindbaar in Google

Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website is één. Maar je wilt ook gevonden worden. Hoe zorg je dat je bezoekers juist bij jouw bedrijf terecht komen? Hoe vergroot je je vindbaarheid? En hoe zorg je ervoor dat je bedrijf op de eerste pagina van Google staat?

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Online beter aanwezig zijn = Optimaal Online

Je bedrijf op internet gaat veel verder dan het 'hebben' van een website of webshop. Alleen door online actief aanwezig te zijn en je bezoekers voldoende aandacht te geven behaal je optimaal rendement. Van actuele referenties tot up-to-date nieuws, van actief posten op social media tot het werken aan links. Je hebt het nodig voor een 'succesverhaal'. 

Lees meer over jouw bedrijf optimaal online